!!

Welcome Guest

You are viewing this forum as a guest therefore You are Not Allowed to Post and Reply and You are not allowed to view links. Register or Login

collapse

* Search


* Recent Replies

Website Showcase - Drop Your Website Link(s) Here by [Not Shown, Login to View]
[Sep 19, 2018]


Site contributor click in Google Ads by [Not Shown, Login to View]
[Sep 19, 2018]


How to Apply for Payoneer Card and US Payment Service to Receive Amazon & others by [Not Shown, Login to View]
[Sep 19, 2018]


Ads plugins by [Not Shown, Login to View]
[Sep 14, 2018]


European Union laws by [Not Shown, Login to View]
[Sep 14, 2018]


price for a web design project by [Not Shown, Login to View]
[Sep 12, 2018]


my first website online by [Not Shown, Login to View]
[Sep 11, 2018]


WordPress on whogohost by [Not Shown, Login to View]
[Sep 07, 2018]


User ID Pageviews Plugin by [Not Shown, Login to View]
[Sep 07, 2018]


facebook ads by [Not Shown, Login to View]
[Sep 07, 2018]


How to Start Amazon affiliate marketing by [Not Shown, Login to View]
[Sep 07, 2018]


Possibility of Monetizing YouTube using a Nigerian postal address,etc ? by [Not Shown, Login to View]
[Sep 07, 2018]


Can I Build an Ecommerce Site Using Blogger? by [Not Shown, Login to View]
[Sep 04, 2018]


Creating public opinion poll on a website by [Not Shown, Login to View]
[Aug 17, 2018]


Add A Second Admin To Word press Site by [Not Shown, Login to View]
[Aug 17, 2018]


Google page ranking discontinued. by [Not Shown, Login to View]
[Aug 17, 2018]


Amazon registration in becoming an affiliate 2016 by [Not Shown, Login to View]
[Aug 17, 2018]


How to become a money maker agent by [Not Shown, Login to View]
[Aug 10, 2018]


Adding Widget to Feedburner by [Not Shown, Login to View]
[Aug 02, 2018]


Am sorry for my long break,am happy am back by [Not Shown, Login to View]
[Jul 18, 2018]


Another Course Update - Introducing Fast Track M.O.B by [Not Shown, Login to View]
[Jul 17, 2018]


Pop up ads wordpress plugin by [Not Shown, Login to View]
[Jul 14, 2018]


Information on Google Adwords by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]


Can I embed Images in my Blog Along With Adsense? by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]


Amount of Disc Space for A News Site by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]


Which Chamber, 1, 2 or 5? by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]


Amazon Identity Verification by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]


Building With WordPress: Can't find some plugins by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]


New Facebook page for every new business idea you want to promote? by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]


Growing Followers on Social Media by [Not Shown, Login to View]
[Jul 13, 2018]

Author Topic: Get 1gig for #1,200 instead of paying #4,000 with airtel bis  (Read 5986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 3 (Regular)
  • ******
  • Posts: 204
  • Respect: +25
  • Gender: Male
  • Location: Coal City
  • Webmaster
  • My Rank: 76
You are not allowed to view links. Register or Login
Will i still be able to use my Etisalat modem to browse with Etisalat network in case i want to use it where there is no Airtel network?

When you unlock your modem, what it means is that from that moment, you can use ANY SIM card on it including its own.
We're one another’s strength; because where I’m weak[strong], u’re strong[weak].

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 3 (Regular)
  • ******
  • Posts: 340
  • Respect: +81
  • Gender: Female
  • Location: Port Harcourt
  • My Rank: 40
    • Chioma Andy's Blog
thank you Winnet, point noted.
for your daily scoop on Entertainment, News, and much more- You are not allowed to view links. Register or Login

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 2 (Junior)
  • **
  • Posts: 93
  • Respect: +1
  • Gender: Male
  • Location: Lagos
  • My Rank: 18
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Will i still be able to use my Etisalat modem to browse with Etisalat network in case i want to use it where there is no Airtel network?

When you unlock your modem, what it means is that from that moment, you can use ANY SIM card on it including its own.

@winnet how do we connect using any other line?

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 3 (Regular)
  • ******
  • Posts: 471
  • Age: 31
  • Respect: +73
  • Gender: Male
  • Location: Port Harcourt City
  • 3rd Chamber
  • My Rank: 108
    • Nigerian Job Website
I think it's necessary to state here that the airtel sim you use must have been first migrated to a bb bundle plan or at least your former ordinary subscription must have expired as in the date they gave you must have been reached
Better is not good enough, the best is yet to come!

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 1 (Infant)
  • *
  • Posts: 39
  • Respect: 0
  • Gender: Male
  • Location: Ibadan
  • "DO IT NOW" The 3 most powerful words for success.
  • My Rank: 11
    • LADI live!
@Chimummy, I say yes to that. Once you unlock a modem, that modem can still be used for the old default network as if it's a universal modem. So you can change your network by using another simply if one fails. Only that you may need to have the configuration settings of all the networks you plan to use.
My thoughts towards u are good, not evil; to give you an expected end. Jer 29:11

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 4 (Dedicated)
  • ******
  • Posts: 927
  • Respect: +323
  • Gender: Male
  • am already in cloud 9
  • My Rank: 41
    • Latest News In Nigeria
@Chi.. Dar are right
@Ogundoro... Once your modem as been unlock, you can use any other line to connect. To connect using any networks, you just need to configure your modem to that network and save it.
Browse & Download unlimited with MTN here You are not allowed to view links. Register or Login

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 2 (Junior)
  • **
  • Posts: 93
  • Respect: +1
  • Gender: Male
  • Location: Lagos
  • My Rank: 18
You are not allowed to view links. Register or Login
@Chi.. Dar are right
@Ogundoro... Once your modem as been unlock, you can use any other line to connect. To connect using any networks, you just need to configure your modem to that network and save it.

@Yomiprof do you have the configuration of each of the network?

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 4 (Dedicated)
  • ******
  • Posts: 927
  • Respect: +323
  • Gender: Male
  • am already in cloud 9
  • My Rank: 41
    • Latest News In Nigeria
Yea.. it's just the their normal configuration.
Browse & Download unlimited with MTN here You are not allowed to view links. Register or Login

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 2 (Junior)
  • **
  • Posts: 93
  • Respect: +1
  • Gender: Male
  • Location: Lagos
  • My Rank: 18
@Yomiprof but am sure there will be some configuration to be done?

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 3 (Regular)
  • ******
  • Posts: 204
  • Respect: +25
  • Gender: Male
  • Location: Coal City
  • Webmaster
  • My Rank: 76
Ogundoro: What network do have already and what network do u want to change to?
We're one another’s strength; because where I’m weak[strong], u’re strong[weak].

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 2 (Junior)
  • **
  • Posts: 93
  • Respect: +1
  • Gender: Male
  • Location: Lagos
  • My Rank: 18
You are not allowed to view links. Register or Login
Ogundoro: What network do have already and what network do u want to change to?

@ Winnet i have MTN,but i dont mind to try either etisalat or Airtel?

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 3 (Regular)
  • ******
  • Posts: 204
  • Respect: +25
  • Gender: Male
  • Location: Coal City
  • Webmaster
  • My Rank: 76
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Ogundoro: What network do have already and what network do u want to change to?

@ Winnet i have MTN,but i dont mind to try either etisalat or Airtel?

For Airtel, this is what to do:
1. click on 'Tools' menu;
2. click 'Options', under Options dialog box, click 'Profile Management';
3. click 'New' button, then type "Airtel Moble Internet" or "Airtel 3G" in the 'Profile Name' text box;
4. click 'Static' radio button and type "internet.ng.airtel.com" in the 'APN' text box;
5. under Authentication group, make sure the 'Access number:' is *99#, and then;
6. type "internet" in the 'User name:' text box and also type "internet" in the Password:' text box;
7. click 'Save' button and then click 'Set as Default' button and finally click the 'Ok' button
8. Thus ends the lecture. See u at the top.
We're one another’s strength; because where I’m weak[strong], u’re strong[weak].

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 1 (Infant)
  • *
  • Posts: 14
  • Respect: 0
  • Gender: Male
  • Location: Port Harcourt
  • Jah is my Secure Height!
  • My Rank: 3
To opt out of the previous data bundle on airtel network after you have exhausted current your data bundle, in other to subscribe for another. Send "DEACTIVATE" without the quotation marks to 440, then you can make a new subscription without waiting for the expiry date of the previous.
Live life one day at a time.

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 3 (Regular)
  • ***
  • Posts: 244
  • Respect: +19
  • Gender: Male
  • Location: lagos
  • 1st chamber
  • My Rank: 11
    • top article writing tips, article marketing and services
i heard glo pays for 3gig, N1400. cant that also be used to browse on pc? please if there are any glo users, please can you guys try it for the house. as for the airtel subscription, its working perfectly. i am actually rocking it now!!!
You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, wesaytech.com

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 1 (Infant)
  • *
  • Posts: 31
  • Respect: +3
  • My Rank: 1
hi yommi,i bought a new airtel sim,loaded 1300 in it and i've been sending Bsm to 440 but they kept tellling me that my request is not successful.please dear help me 

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 4 (Dedicated)
  • ******
  • Posts: 927
  • Respect: +323
  • Gender: Male
  • am already in cloud 9
  • My Rank: 41
    • Latest News In Nigeria
@Ezimah David... Did Airtel removed your money? if yes call their customer care and if No still call their customer care to lay complain. The fault is from them and not you.. Recently they upgraded their server and they'v ben having a whole lot of issues.
Browse & Download unlimited with MTN here You are not allowed to view links. Register or Login

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 1 (Infant)
  • *
  • Posts: 20
  • Respect: +2
  • Gender: Male
  • Location: suleja
  • My Rank: 0
Indeed, you've solved one of my major problems. This is quite refealing!
Sound MIND in a sound BODY is not enough but Sound MIND in a sound ENVIRONMENT

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 3 (Regular)
  • ***
  • Posts: 186
  • Respect: +71
  • My Rank: 51
i have always used N1400 for 1g. if you recharge N1300 for 1g, airtel could even go to the extent of removing your money and give you just 200mb. it has happened before. activate with N1400 and not N1300. That is what i am currently using.
Don't Give Up, Don't Give in, Give It Your All....It is Always Worth the Effort

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 3 (Regular)
  • ***
  • Posts: 186
  • Respect: +71
  • My Rank: 51
You are not allowed to view links. Register or Login
To opt out of the previous data bundle on airtel network after you have exhausted current your data bundle, in other to subscribe for another. Send "DEACTIVATE" without the quotation marks to 440, then you can make a new subscription without waiting for the expiry date of the previous.
thanks for this info though i have not tried it before but will once my subscription expires
Don't Give Up, Don't Give in, Give It Your All....It is Always Worth the Effort

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 3 (Regular)
  • ***
  • Posts: 186
  • Respect: +71
  • My Rank: 51
You are not allowed to view links. Register or Login
i heard glo pays for 3gig, N1400. cant that also be used to browse on pc? please if there are any glo users, please can you guys try it for the house. as for the airtel subscription, its working perfectly. i am actually rocking it now!!!
do not waste your money. i have tried it before. Glo will remove your money but you wont be able to browse with. You will be told that your device is not compatible for the subscribed service. Glo customer care even confirmed that i cannot use BIS subscription on a non blackberry device.
Don't Give Up, Don't Give in, Give It Your All....It is Always Worth the Effort

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 3 (Regular)
  • ***
  • Posts: 186
  • Respect: +71
  • My Rank: 51
You are not allowed to view links. Register or Login
great info @yomi.but please can i use a nokia phone to convert the airtel 1gb aside a blackberry phone?
i use a nokia e61i. u can use an e62 too. i do not know of any other nokia models
Don't Give Up, Don't Give in, Give It Your All....It is Always Worth the Effort

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 1 (Infant)
  • *
  • Posts: 20
  • Respect: +2
  • Gender: Male
  • Location: suleja
  • My Rank: 0
Good Day Prof.
 Does this still working at the moment ?
Sound MIND in a sound BODY is not enough but Sound MIND in a sound ENVIRONMENT

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Forum Guide
  • Level 4 (Dedicated)
  • ******
  • Posts: 927
  • Respect: +323
  • Gender: Male
  • am already in cloud 9
  • My Rank: 41
    • Latest News In Nigeria
You are not allowed to view links. Register or Login
Good Day Prof.
 Does this still working at the moment ?
Mr Ibrahim, it still work at the moment with full internet speed.
Browse & Download unlimited with MTN here You are not allowed to view links. Register or Login

Offline [Not Shown, Login to View]

  • Level 1 (Infant)
  • *
  • Posts: 20
  • Respect: +2
  • Gender: Male
  • Location: suleja
  • My Rank: 0
Thanks Dear Prof,
You've been appreciated in a formal way.
Sound MIND in a sound BODY is not enough but Sound MIND in a sound ENVIRONMENT

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
1300 Views
Last post Aug 22, 2012
by [Not Shown, Login to View]
9 Replies
1459 Views
Last post Feb 28, 2013
by [Not Shown, Login to View]
How to Get Airtel 19 Gigabytes for N3,000

Started by [Not Shown, Login to View] Internet Connection

21 Replies
2592 Views
Last post Jul 27, 2013
by [Not Shown, Login to View]
11 Replies
3448 Views
Last post Jul 29, 2013
by [Not Shown, Login to View]
Has airtel 2gb bis stopped working on pc?

Started by [Not Shown, Login to View] « 1 2 » General Questions

35 Replies
3796 Views
Last post Dec 25, 2013
by [Not Shown, Login to View]

TinyPortal © 2005-2011
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal